aA
Šiaulių miesto ir rajono komisariato pareigūnai ieško be žinios dingusio keturiolikmečio Deivido Radzio. Tyrimo metu nustatyta, kad berniukas gegužės 11 d. išėjo iš Šiaulių vaikų globos namų į mokyklą ir iki šiol į globos įstaigą negrįžo.
Deividas Radzys
Deividas Radzys
© Šiaulių aps. VPK

Jo požymiai: 160 cm ūgio, smulkaus kūno sudėjimo, trumpų rusvų plaukų, mėlynų akių, vilkėjo juodos spalvos striukę,mūvėjo juodos spalvos sportines kelnes, avėjo juodos spalvos sportinius batus. Nepilnametis gali lankytis prie Šiaulių miesto prekybos centrų, parduotuvių ir praeivių prašyti pinigų.

Berniuką pastebėjusius ir jo buvimo vietą žinančius asmenis policijos pareigūnai prašo atsiliepti ir paskambinti Šiaulių apskrities policijos Operatyvaus valdymo skyriaus pareigūnams telefonu (8 41) 397 302 arba bendruoju pagalbos telefonu 112.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.