aA
Viename Klaipėdos barų pirmadienį anksti ryte buvo peršautas vyriškis. Apie 3 val. Lietuvininkų aikštėje esančiame bare "Eldorado" kilo konfliktas tarp lankytojų, kurio metu buvo paršautas vyriškis.
Guns
Į galvą dviem šūviais sužeistas 41 metų Gintaras Kupė nuvežtas į Klaipėdos ligoninę. Medikai netekusį sąmonės sužeistąjį operavo.

Pasak policijos, vyras buvo sužeistas mažo kalibro šratiniu revolveriu.

Sužeistojo klaipėdiečio pirmadienio pavakarę tebebuvo būklė labai sunki, medikai abejoja, ar jis išgyvens. Komos būklėje jis gydomas ligoninės reanimacijos skyriuje.

Įvykio vietoje buvo sulaikytas įtariamasis, peršovęs vyrą. Tai Gargždų gyventojas 30-metis anksčiau teistas Artūras Živajevas, kuris uždarytas į policijos areštinę. Policija teigė dėl šio įvykio sulaikiusi dar vieną vyriškį, kuris apklausiamas policijoje.

Konfliktas bare kilo prieš pat baro uždarymą, kai į jį užėjęs neblaivus A.Živajevas sukėlė konfliktą su G.Kupe. Išsitraukęs revolverį, A.Živajevas šovė G.Kupei į galvą. Šiam parkritus, jis buvo suspardytas ir kėde sutrenkta galva.

G.Kupė pernai buvo nuteistas laisvės atėmimo bausme už narkotikų kontrabandą stambiu mastu ir netrukus turėjo pradėti atlikti bausmę.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.