aA
Raseinių rajone dėl neaiškių priežasčių vyras, sugrįžęs į namus, sudegino savo sutuoktinę.
Raseinių rajone žiauriai nužudyta moteris: vyras ją padegė
© Shutterstock nuotr.

Policijos departamentas praneša, kad 15.07 val. tarnybos gavo pranešimą apie gaisrą. Kaip informuoja pareigūnai, Raseinių rajone, Bralinskių kaime, Vandentiekio gatvės gyventojas (1967 m.) sugrįžo į namus, dėl neaiškių priežasčių benzinu apipylė žmoną ir ją padegė.

Vyras, apipildamas žmoną (1970 m.), benzino prilaistė ir ant grindų bei arčiau buvusių daiktų. Dėl to kilo nemažas gaisras ir sudegė namas.

Iš pradžių nebuvo žinoma, kad įvyko nusikaltimas. 15 val. bendruoju pagalbos numeriu 112 pranešta tik tai, kad atvira liepsna dega namas. Tik atskubėjus pagalbai paaiškėjo, kad įvyko tragiškas nusikaltimas.

Moters gyvybės išgelbėti nepavyko. Jos sutuoktinis taip pat nukentėjo, gelbėtojai jį rado praradusį sąmonę ir apdegusį rankas ir veidą.

Vyras išvežtas į ligoninę.

Kaip teigia Policijos departamentas, nuo namuose prilaistyto benzino kilo gaisras, kurio metu namuose buvęs moters brolis (g. 1971 m.) iššoko per langą. Užgesinus gaisrą, gaisravietėje rastas apdegęs moters lavonas. Nukentėjusysis brolis dėl paviršinių veido ir nosies nudegimų, suteikus medicininę pagalbą, gydomas ambulatoriškai. Įtariamasis dėl daugybinių kūno ir viso odos storio nudegimų paguldytas į Kauno klinikas. Gaisro metu sudegė pastatas.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.