aA
Vyriškiui užteko vieno nepažįstamos merginos mosto pro autobuso langą, kad jis įsiaudrintų ir ją išprievartautų.
Panevėžio apylinkės teismas už nepilnametės išžaginimą ir tyčinį apysunkį kūno sužalojimą 27 metų Vygintą Misiūną nuteisė penkerius metus kalėti griežtojo režimo pataisos darbų kolonijoje.

Pridėjus neatliktą bausmę už ankstesnius nusikaltimus, V.Misiūnas už grotų praleis septynerius metus.

Pernai birželio 4 dieną V.Misiūnas, papietavęs su draugu vienoje Panevėžio kavinėje, taksi grįžo namo. Priešais važiavusiame autobuse jis pamatė stovinčias linksmai nusiteikusias merginas. Viena jų netgi pamojavo taksi keleiviui ranka.

V.Misiūnui tokio ženklo pakako. Jis paliepė taksi vairuotojui aplenkti autobusą ir jo stotelėje sustoti. Taip susipažino su merginomis.

Nukentėjusioji mergina teisme neneigė pamojavusi taksi sėdinčiam V.Misiūnui. Tačiau sakė nemaniusi, kad vyriškis ims taip prie jos kabinėtis.

Sutrikusi dėl V.Misiūno šiurkštumo, mergina visaip bandė ištrūkti.

Viename Radviliškio gatvės namų V.Misiūnas įsitempė nepilnametę į butą antrame aukšte. Nieko nelaukdamas jis paklojo lovą, liepė nusirengti ir gultis.

Nepilnametė buvo išžaginta.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.