aA
Naktį iš antradienio į trečiadienį, 1.26 val., Kelmės r., Vaišviliškių kaime, 42 metų vyras, būdamas neblaivus (1,96 prom.), vairuodamas keturratį „Massey Ferguson“ (neregistruotą, nedraustą ir be techninės apžiūros), nepasirinko saugaus greičio, nesuvaldė, nuvažiavo į pakelę ir apsivertė.
Naktinis pasivažinėjimas: keturratis apsivertė, girtas vairuotojas sužalotas
© DELFI / Tomas Vinickas

Eismo įvykio metu nukentėjo vairuotojas.

Priimtas nutarimas atsisakyti pradėti ikiteisminį tyrimą, perduodant surinktą medžiagą Kelių policijos skyriui administracinei teisenai pradėti.

Trečiadienį sužalotas ir dar vienas keturračio vairuotojas. Apie 12.51 val. policijai Klaipėdos universitetinė ligoninė pranešė, kad greitosios medicinos pagalbos automobiliu į ligoninę atvežtas 55 metų vyras. Jis susižeidė važiuodamas keturračiu motociklu apie 11.32 val. Klaipėdos rajone, Rudaičių kaime. Vyras paguldytas į ligoninės Reanimacijos skyrių.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.