aA
Lietuvos Centro Sąjungos atstovas Ignas Krivickas sako nesitikėjęs tokio susidomėjimo DELFI.lt internetinėje konferencijoje (chat'e). Konferencijos dalyviai visą valandą neleido Ignui Krivickui atsikvėpti ir užvertė jį klausimais.
Šiandien DELFI.lt pradėjo projektą "Rinkimai 2000". Igną Krivicką Žinių radijo laidoje "Pjūvis" penkias minutes "tardė" žurnalistas Darius Lukoševičus, o po to p. Krivickas bendravo su DELFI.lt chat'o dalyviais.

"Pjūvis" buvo malonus rytinis pašnekesys, be įtampos, o štai chat'as jau - provokacinis, sakė p. Krivickas DELFI.lt. Chat'o metu kandidatas į Seimą sulaukė įvairiausių klausimų - apie jo požiūrį į mokesčių sistemą, švietimo klausimus, mirties bausmę, seksualines mažumas ir tt. Ponas Krivickas pabrėžė, jog nėra populistas ir tvirtino, jog Seimo nariai neturėtų gauti išeitinių kompensacijų bei naudotis tarnybiniais automobiliais.

Į homoseksualistus p. Krivickas sakė žiūrįs neigiamai, tačiau sužinojęs, kad jo darbuotojas yra gėjus, jo neatleistų.

Ponas Krivickas sakė esąs už mirties bausmę vaikų prievartautojams bei samdomiems žudikams.

Chat'o dalyviai pabandė surengti p. Krivickui viktoriną apie ES, tačiau nesulaukė atsakymų į klausimus, kokios šalys yra ES, bet ne NATO narės bei kada Lietuva pasirašė asocijuotos narystės ES sutartį. "Jūsų daug, o aš vienas, nespėjau atsakyti į visus klausimus", - sakė p. Krivickas. "Jautėsi, kad chat'e dalyvauja daug liberalų šalininkų bei Tarptautinių santykių instituto studentų".

Pasak p. Krivicko, chat'e trūksta bendravimo kultūros ir daug geriau bendrauti gyvai.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.