aA
Penki mėnesiai, beveik 150 nuotraukų ir viena nieko nenutuokianti mergina. Internetinėje svetainėje „YouTube“ paskelbtame vaizdo įraše užfiksuotas ilgas Jungtinės Karalystės (JK) Grimsbio miesto gyventojo kelias piršlybų link.
Mylimajai piršosi penkis mėnesius: mergina net neįtarė
© Stopkadras

38-erių Ray Smithas paslapčia piršosi savo besilaukiančiai merginai – rodė kortelę su pasiūlymu tekėti bendrose jų nuotraukose.

Iš šių siūlymais tekėti virtusių nuotraukų vyras sudėliojo vaizdo koliažą su štai tokiu prierašu: „Myliu tave, Claire Bramley, myliu kiekvieną kartu praleistą sekundę“.

„Patyrėme nuostabių akimirkų, turime nepamirštamų atsiminimų“, – savo mylimajai rašo R. Smithas. „Taigi kiekvieną dieną nuo 2015 m. liepos 31 d. aš mąstau, kur ir kada turėčiau tau užduoti svarbiausią klausimą pasaulyje“, – tęsia jis.

Kaip rašo itv.com, toliau seka kiekvieną dieną darytos nuotraukos, o kiekvienoje iš šių nuotraukų – kortelė su užrašu: „Ar tekėsi už manęs?“.

Išradingas britas netgi sugebėjo kortelę su siūlymu tekėti uždėti ant dar negimusio jųdviejų kūdikio ultragarso nuotraukos. Tiesa, užrašas ant šios nuotraukos buvo šiek tiek pakeistas: „Mamyte, ar tekėsi už mano tėvelio?“.

Į savo ilgus mėnesius trukusią išdaigą vyras įtraukė net ir savo vaikus. Per Kalėdas jis pagaliau pasipiršo iš tikrųjų ir sėkmė jam nusišypsojo: po 148 nuotraukų su siūlymu jis pagaliau sulaukė teigiamo atsakymo.

33-ejų išradingojo R. Smitho išrinktoji patikino apie visa tai nė nenutuokusi. „Jis sakė fotografuojantis, nes nori užfiksuoti šias akimirkas vaikui, todėl jam leidau tai daryti“, – patikino moteris.

„Kalėdų rytą aplinka buvo šiek tiek chaotiška, taigi aš ją nusivežiau į šalį ir parodžiau visa tai per nešiojamąjį kompiuterį“, – pasakojo R. Smithas.

„Priklaupiau ant vieno kelio, gražiai pakalbėjau ir tada uždaviau klausimą“, – sakė jis.

„Man tai buvo visiška staigmena, bet iš esmės būtent tokius dalykus jis mėgsta. Jis dievina romantiką, iš karto pasakiau „taip“, man neprireikė laiko pagalvoti; užplūdo emocijos, bet juk esu nėščia“, – pasakojo C. Bramley.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.