aA
Šeštadienio vakarą Vilniuje, Fabijoniškėse, siautėjo du visiškai girti vyrai, kurie smaginosi beprotiškai važinėdamiesi gatvėmis.
Girtuokliai smaginosi Fabijoniškėse: daužė automobilius, o savo „Ford“ suniokojo visiškai
© DELFI

Liudininkai pasakojo matę dideliu greičių, zigzagais važinėjantį "Ford Focus". Apie 22.15 val. Fabijoniškių gatve važiavęs "Honda Prelude" vairuotojas pastebėjo, kad iš paskos atlekia "Ford". Jis spėjo pasitraukti, pasak jo, maždaug 100 km/val. greičiu lėkusiam "Ford" iš kelio (tačiau "Honda" vis tiek buvo apgadinta). O priekyje važiavusio "Mercedes" vairuotojas iš paskos atlekiančio automobilio arba nepastebėjo, arba nespėjo sureaguoti. Klevo lapu pažymėtas "Ford" rėžėsi į "Mercedes" galą. Po šio susidūrimo "Ford", netekęs viso priekio, dar nulėkė apie pusšimtį metrų ir tik tada sustojo.

Kažkokio stebuklo dėka nė vienas žmogus rimčiau nenukentėjo.

Po avarijos iš "Ford" šiaip taip išsiropštė vairuotojas ir keleivis (juos išgelbėjo išsiskleidusios oro pagalvės), abu buvo visiškai girti. Nors abu sunkiai vartė liežuvius, vis dėlto dar pabandė tartis su nukentėjusiais vairuotojais - norėjo pasikviesti kokį nors blaivų bičiulį, kuris būtų pareiškęs, kad vairavo jis. Tačiau niekas su girtutėliais "kelių gaideliais" į kalbas nesileido, buvo iškviesta policija.

Pareigūnams įvykio vietoje nepavyko įkalbėti "Ford" vairuotoją papūstį į alkoholio matuoklį (atsisakymas tikrintis girtumą prilyginamas sunkiam girtumui). Todėl jis buvo išvežtas į policijos komisariatą. Galų gale jam nustatytas 2,14 prom. girtumas.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.