aA
Prezidentas Valdas Adamkus ir jo žmona Alma pasveikino Lietuvos žmones su artėjančiomis šv.Kalėdomis. "Turbūt šiais metais kaip niekad pajutome, koks trapus yra mūsų pasaulis. Kiek daug jame netikrumo. Matyt ne vienas savęs klausiame: ar galiu ką nors pakeisti? Ar nuo vieno žmogaus dar kas nors priklauso? Taip, priklauso", - rašoma sveikinime Lietuvos žmonėms.
Valdas Adamkus
Valdas Adamkus
© ELTA
Valdas ir Alma Adamkai Lietuvos žmonėms linkėjo jausti atsakomybę vieni už kitus, padėti vienas kitam, stiprinti vienas kitą.

"Tada ir mūsų bendras gyvenimas bus jaukesnis ir geresnis, mūsų Tėvynė - tvirtesnė ir teisingesnė. Linkiu Jums dvasinės ramybės ir gerumo, skalsios duonos Jūsų šeimos stalui", - sakoma sveikinime.

Pats prezidentas ir jo žmona yra gavę kelis šimtus sveikinimų nuo užsienio valstybių vadovų, Vilniuje įsikūrusių ambasadorių, Lietuvos pareigūnų, verslininkų, paprastų gyventojų. Sveikinimus prezidentui siunčia ir užsienio piliečiai.

Pasak Prezidentūros pareigūnų, kalėdiniai ir naujametiniai sveikinimai į Prezidentūrą paprastai plaukia iki kovo vidurio.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.