aA
Vyriškiui, įtariamam Teksaso policijos departamentui siuntinėjus grasinamus elektroninio pašto laiškus, buvo nurodyti pačiam prisistatyti į vietos policijos skyrių. Rowletto policija nusprendė vyriškiui taip pat nusiųsti elektroninį laišką, kuriame informavo, jog yra išduotas jo arešto orderis.
El.paštas
Pasak pareigūnų, netrukus po to, kai laiškas buvo išsiųstas, jiems paskambino 38 metų įtariamajam pavarde Germeris atstovaujantis advokatas, paprašęs nurodyti, kur ir kada jo ginamasis turėtų pasiduoti policijai.

Pareigūnai pažadėjo nekelti bylos, jeigu Germeris raštu sutiks ateityje bendraudamas su policija nurodyti savo tikrą vardą.

Balandžio mėnesį pradėti siuntinėti elektroniniai laiškai būdavo skirti policijai ir kai kuriems miesto valdžios pareigūnams, tarp jų ir merui.

Laiškų siuntėjas prisistatydavo kaip “Giblet Gravy”.

Policija nusprendė kreiptis į interneto paslaugų tiekėją kompaniją “Hotmail” ir susekti grasinamų laiškų siuntėją.

Iš pradžių pareigūnai ignoravo elektroninius laiškus, kuriuos apibūdino kaip erzinančius, grasinamus ir kartais vulgarius.

Tačiau lapkričio mėnesį erzinančių laiškų srautas ir vėl atsinaujino, todėl pareigūnai nusprendė imtis formalaus tyrimo.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.