aA
Floridoje buvo areštuota moteris, kurios šaldiklyje policijos pareigūnai rado dešimtis negyvų kačių.
Pareigūnai nusprendė apieškoti Audrey Weed namus po to, kai jos kaimynai pasiskundė dėl iš jos namo sklindančio nemalonaus kvapo. Moters šaldiklyje buvo rastos 67 negyvos katės.

Beje, Kuper Sityje gyvenanti A.Weed anksčiau yra dirbusi policijos gyvūnų kontrolės pareigūne. Moteris savanoriškai dalyvavo vietos gyvūnų gelbėjimo grupės veikloje.

50-metei sulaikytajai buvo pateikti 92 kaltinamojo akto punktai dėl žiauraus elgesio su gyvūnais ir jų nepriežiūros, pranešė “Miami Herald”.

Šaldytuve ir šaldiklyje iš viso buvo rastas 31 kačiukas bei 36 katės. Kai kurios iš jų buvo įdėtas į plastikinius maišus.

Be to, namuose A.Weed augino dar 24 kates bei vieną šunį.

Policijos pareigūnai dar negali pasakyti, kodėl moteris šaldytuve laikė kates.

Manoma, jog A.Weed apsiėmė globoti benamius gyvūnus, tačiau nepajėgė su jais visais susidoroti.

“Pro šį namą neįmanoma praeiti neužsikimšus nosies. Ji yra maloni moteris, tačiau ji perdaug į tai įsitraukė" – teigė jos kaimynai.

Doreen Gries iš gyvūnų gelbėjimo grupės “Pets in Distress” teigė: “Jos širdis tapo per daug didelė. Audrey tai darė savarankiškai. Ji pati iš gatvės parsivedė daugybę beglobių gyvūnų. Ji norėjo jiems padėti”.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.