aA
Italei Flavijai Tarkvini pasitaikė pati rečiausia dvigubo apvaisinimo forma. Po pirmo nėštumo trimestro jai įvyko dar viena ovuliacija ir antras apvaisinimas, o svarbiausia - užsimezgė net trys vaisiai. Tokiu retu reiškiniu susidomėjo viso pasaulio medikai. Vakar Flavija pagimdė mergaitę, kurią pavadino Denise.
Pregnant
Kūdikis sveikas, motina taip pat, tačiau jai dar teks išnešioti kitus tris vaikus. Kovo mėnesį Denisei turėtų gimti trys broliukai arba sesutės.

Flavijos šeima nekantriai laukė Denisės gimimo. Flavijos tėvai pakabino savo parduotuvėlėje didžiulę rožinę lentą su kaspinu - Italijoje tai simbolizuoja mergaitės gimimą. Jei ir antrasis nėštumas baigsis laimingai, - o visi to tikisi - tai Flavija taps pirmąja moterimi pasaulyje, kurios nėštumas truko dvylika mėnesių be pertraukos.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.