aA
Vaikas
Korėjiečių įsitikinimu, po šiuo ženklu gimę vaikai yra labai ambicingi ir per dideli garbėtroškos. Žmonių nuomone, Arklio metai yra ypatingai nedėkingi mergaitėms, kadangi stiprios ir valdingos moterys gali tiesiog sugniuždyti savo vyrų ambicijas.

Netgi ir apsišvietusios jaunos korėjiečių šeimos ketina atidėti planus susilaukti kūdikio, kadangi arklio metais gimusioms mergaitėms vėliau gali iškilti sunkumų ieškantis darbo arba vyro, rašoma laikraštyje "Straits Times". 30 metų buhalteris, ketinęs kitais metais su žmona susilaukti savo pirmagimio, teigė: "Planus susilaukti vaiko atidėjome vieneriems metams. Iš dalies tai nulėmė atkaklus mano tėvų prašymas bei mano paties susirūpinimas savo vaiko ateitimi".

34 metų elektronikos kompanijos darbuotoja taip pat prisipažino nusprendusi kiek palaukti. "Pradėjau jaudintis, nes nuolat girdėjau žmones kalbant apie sunkumus, kurie laukia Arklio metais gimusių mergaičių", - sakė ji.

Panaši tendencija Korėjoje buvo užfiksuota ir prieš 12 metų.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.