aA
Vartotojai tokius intymius daiktus kaip gundantys apatiniai drabužiai ar prezervatyvai yra labiau linkę pirkti internete, nei įprastose prekybos vietose. Apklausus 100 žmonių paaiškėjo, kad 78 iš jų pirktų, pavyzdžiui, sekso žaisliukus tik internete. Tyrimas atspindi Kalėdų apsipirkimo tendencijas Didžioje Britanijoje.
Condom
Šiemet britai internete įsigijo prekių už daugiau kaip 800 milijonų svarų (4800 mln.Lt).

Palyginus su praėjusiais metais apyvarta internete padidėjo 116 procentų, skelbia technologinių verslo sprendimų tiekėja, bendrovė “Conchango”.

“Pardavimai lyginant su praėjusiais metais išaugo tris kartus ir apie 50 procentų užsakymų sudaro dovanos” - kalbėjo apatinio trikotažo e-parduotuvės “Figleaves.com” vadovas Michaelis Rossas.

“Internetas yra puiki išeitis tiems, kurie drovisi pirkti intymius daiktus parduotuvėje. Internete galima visiškai ramiai ir slapta ieškoti norimų prekių. Vyrai dažnai perka įvairius dalykėlius savo partnerėms. Deja, jie paprastai išrenka raudonas liemenėles, kurias moterys tučtuojau grąžina!”

“Conchango” atstovas Mikas Altendorfas kalbėjo: “Tyrimas taip pat parodo, jog mažmenininkai turėtų pagalvoti apie netradicinius pardavimo būdus ir įdiegti daugiakanalį paskirstymo tinklą”.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.