aA
“Žaidimų Zona” spausdina atsakymus į savo skaitytojų klausimus. Juos “Žaidimų Zonai” galima siųsti elektroninio pašto adresu gamezone@delfi.lt.
Kada pasirodys žaidimas “Duke Nukem Forever”?

Šis žaidimas, pritaikytas asmeniniams kompiuteriams, parduotuvių lentynose pasirodys “kai tik bus baigtas kurti”,- teigiama oficialioje žaidimo kūrėjo svetainėje.

Ar pasirodys daugiau žaidimo “The Sims” papildymų?

Iš tiesų, bendrovė “Electronic Arts” nieko neužsimena nei apie vėliau išeisiančius žaidimo papildymus, nei apie “The Sims : Online” , bet tai dar nereiškia, kad jų nebus. Žaidimas labai populiarus JAV rinkoje, todėl visai tikėtina, kad išeis dar ne vienas žaidimo variantas. Tikėtina, kad papildymai bus pritaikyti žaidimui internete, o “off-line” žaidimo linija nebus tęsiama.

Kur galima rasti žaidimų “Desperados: Wanted Dead or Alive”, “Midtown Madness 2” ir “Grand Theft Auto 2” kodus?

Strateginio žaidimo “Desperados: Wanted Dead or Alive” kodus galima rasti “GamesDomain” interneto svetainėje.

Lenktynių imitatoriaus “Midtown Madness 2” - toje pačioje svetainėje.

Žaidimo “Grand Theft Auto 2” kodai - taip pat “GamesDomain” tinklapyje.

Ar dabartiniams ir netrukus išeisiantiems trimatės perspektyvos žaidimams pakanka vaizdo plokštės “GeForce 2 MX 400 6ns” spartos, kad vaizdas ekrane netrūkčiotų?

Dabar esantiems žaidimams tokios plokštės pakanka,o jei norite mėgautis didelės skiriamosios gebos vaizdais ir 32bitų tekstūromis, reikėtų pirkti galingesnę plokštę.

Kur galima įsigyti "Thief II: The Metal Age " žaidimą ?

Kadangi oficialaus bendrovės “Eidos Interactive” atstovo Lietuvoje nėra, vienintelis būdas įsigyti šį žaidimą – pirkti internete. Stenkitės pasirinkti elektroninę parduotuvę Europoje, nes kitaip gali tekti ilgokai laukti pirkinio ir gana brangiai mokėti už pristatymą.

Kada Lietuvoje pasirodys žaidimas "Haris Poteris ir Išminties akmuo"? Kur galima rasti daugiau informacijos apie šį žaidimą ir atsisiųsti demonstracinę versiją?

Lietuvoje žaidimas pasirodys gruodžio 21 dieną, bent jau taip teigia firma “GPX”. Daugiau informacijos apie žaidimą galite rasti užsukę į “Electronic Arts” svetainę. Demonstracinė žaidimo “Harry Potter and the Sorcerer's Stone” versija dar neišleista.

Kada bus išleistas žaidimas “Warcraft III: Reign of Chaos”?

Planuojama išleisti šį žaidimą 2002 metų pirmajį ketvirtį, tačiau gali būti, kad “Blizzard Entertainment” nukels žaidimo pristatymą vėlesniam laikui. Tokias prielaidas leidžia daryti bendrovės taktika, pristatant žaidimą “Diablo 2”.

Kokius pasiūlytumėte PBeM (“Play by e-mail”) “fantasy” stiliaus nemokamus žaidimus ?

Siūlome aplankyti tinklapį www.pbem.com. Ten tikrai rasite pageidaujamų žaidimų.

Kur galėčiau rasti patarimų kaip žaisti “Commandos 2”?

Visas misijų aprašymas bei patarimai, kaip įveikti kliūtis, aprašyti tinklapyje “Walkthrough-Online”.