aA
Šiaulių policijos pareigūnai ketvirtadienį sulaikė 32 metų šiaulietį V. A., kuris trečiadienio vakarą grasinimais išgavo savo pažįstamo automobilio raktelius, o po kelių valandų tą automobilį apdaužė atsitrenkęs į apšvietimo stulpą.
Įvykio metu įtariamasis buvo neblaivus. 42 metų nukentėjusiojo V. V. tvirtinimu, šis jo pažįstamas išgėręs būna ypač agresyvus.

Trečiadienio vakare užsukęs į automobilio savininko namus Radviliškio gatvėje, V. A. grasino šeimininkui susidorojimu ir reikalavo atiduoti kieme stovėjusio "Fiat Ducato" užvedimo raktelius bei automobilio dokumentus, tačiau smurto nenaudojo. Kai savininkas atidavė raktelius, nekviestasis svečias 1991 metų laidos automobiliu išvairavo iš kiemo ir daugiau nepasirodė.

Nukentėjęs savininkas iš karto nesikreipė į policiją, tikėdamasis, kad jo pažįstamas pasivažinės ir automobilį grąžins.

Tačiau trečiadienį 23.40 val. policijos pareigūnai apdaužytą jo automobilį rado V.Čkalovo gatvėje. Tik tada, kai pareigūnai susirado automobilio savininką, šis jiems papasakojo savo graudžią istoriją.

Pasak Šiaulių miesto vyriausiojo policijos komisariato atstovės Gailutės Smagriūnienės, įtariamasis V. A. ketvirtadienį sulaikytas dviem paroms. Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl plėšimo.

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.