aA
Trečiadienį, apie 20 val., Klaipėdos rajono policija gavo pranešimą, kad Veiviržėnuose, šalia bažnyčios, prie ambulatorijos, į apšvietimo stulpą atsimušė ir ant tvoros pasimovė automobilis BMW.
BMW sutraiškė ruskinę tvorą ir pakibo
© DELFI (P.Sadausko nuotr.)

Automobilio "BMW-320" vairuotojas, veiviržėniškis Tomas K., gim. 1989 m., pro bažnyčią užvažiavęs į kalną, nesuvaldė mašinos, išvažiavo į priešingą eismo pusę, užšoko ant šaligatvio ir kairės pusės keleivio durimis trenkėsi į stulpą. BMW pakibo ant privataus sklypo tvoros.

89-erių tvoros savininkas Juozas V. nebuvo piktas ant jaunojo vairuotojo. Sakė: "tvora sena, ruskinė, laikas keisti, o mašinos tai gaila".

BMW ekipažas, vairuotojas ir keleivis per avariją nenukentėjo. Atvykę Klaipėdos rajono policijos pareigūnai patikrino vairuotojo blaivumą ir padėjo užpildyti eismo įvykių deklaraciją.


www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.