aA
Ketvirtadienį, apie 20. 45 val., Klaipėdoje, H. Manto gatvėje, automobilio "Mazda 323F" vairuotojas išvažiavo į priešingą eismo pusę ir vožėsi į poilsio parko tvorelę. Automobilis vertėsi ant šono ir atšoko į antrąją eismo juostą.
Girtas Vytautas nepasiekė jūros, kur ketino dar išgerti
© DELFI (P.Sadausko nuotr.)

Atvykę policijos pareigūnai pamatė, kad automobilio vairuotojas girtas kaip lapas. 43 metų Vytautui L. nustatytas vidutinis girtumas - 2,31 promilės.

Žmonos mašiną supylęs vyriškis aiškino, kad jis važiavo prie jūros, pas žvejus. Sakė, kad pasaulio futbolo čempionato atidarymo iškilmių nebūtų žiūrėję, nepatinka. Būtų gėrę.

Vytautas paaiškino, kad važiuojant dar girtu protu suvokiamu greičiu staiga sprogo jo mašinos padanga, tai jis lengvame posūkyje ir išlėkęs į priešingą eismo juostą. Bet labiau tikėtina, kad padanga sprogo atsimušus į akmeninę tvorelę ar šaligatvio bordiūrą.

Įvykio vietoje buvę studentai nepagailėjo vairuotojui karčių ir kritiškų žodžių. O viena mergina, atrodė, tuojau smogs girtam vairuotojui, bet policijos buvimas netoliese sulaikė merginą nuo smurto.

Automobilis išklaipytais ratais išvežtas į policijos saugomų automobilių stovėjimo aikštelę, įvykio vietą sutvarkė ugniagesiai-gelbėtojai, o vairuotojas buvo išvežtas į Kelių policijos biurą.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.