aA
Lietuvos bendrovė "Mobitechas" pristatė naują savo paslaugą -nemokamų paslaugų interneto portalą (www.free-hosting.lt), kuriame galima kurti savo namų puslapius.
Anot "Mobitecho" direktoriaus Nerijaus Isajevo, tai pirmoji tokio pobūdžio paslauga, nemokamai teikiama Lietuvoje. Į jos kūrimą investuota apie 20 tūkst. litų.

"Sukūrėme šią paslaugą todėl, kad Lietuvoje yra daug gabių žmonių, ypač jaunimo, kurie nori ir gali kurti savąjį interneto pasaulį, naudodami pačias naujausias ir sudėtingiausias priemones", BNS sakė N. Isajevas.

Pasaulyje jau gana seniai vartotojams siūloma nemokamai susikurti savo namų puslapius internete, tačiau juose būna gausu įvairios reklamos.

"Mes reklamos nededame ir leidžiame vartotojui pačiam susikurti savo namų puslapį", sakė N. Isajevas.

Bendrovė "Mobitechas" taip pat kuria kompiuterinius kompaktinius diskus. Vienas naujausių projektų - baldų prekybos bendrovei "Solitex" interaktyvios grafikos pagalba sukurtas kompaktinis diskas.

N. Isajevas sakė, kad labai greitai "Mobitechas" ne tik kurs, bet ir gamins kompiuterinius kompaktinius diskus klientų užsakymu.

"Turime užsakymų iš kitų Baltijos šalių bendrovių. Domėjimasis mūsų atliktais darbais rodo, jog užsakovai yra patenkinti kokybe", teigė jis.

1999 metais pradėjusi veiklą bendrovė "Mobitechas" teikia interneto projektų, sistemų, kompaktinių diskų kūrimo paslaugas.

BNS