aA
Naktį iš šeštadienio į sekmadienį, apie 2 val., nelaimė įvyko netoli Chelmo miesto Kujavų pamario vaivadijoje Lenkijoje. Avarijos priežastys dar neaiškios. Manoma, kad mašina važiavo dideliu greičiu. "Renault Megane Scenic" markės lengvasis automobilis posūkyje trenkėsi į medį. Septyni žmonės žuvo vietoje, du – sužeisti, pranešė Lenkijos spaudos agentūra PAP.
Lenkijoje automobiliui atsitrenkus į medį 7 vaikai žuvo, 2 – sužeisti
© Shutterstock nuotr.

Kaip sakė Kujavų pamario vaivadijos ugniagesių gelbėtojų tarnybos atstovė spaudai Malgorzata Jarocka-Krzemkowska, manoma, kad visi žmonės važiavo avariją patyrusiu automobiliu, tačiau neatmetama ir versija, jog kuri nors iš aukų ėjo pakele.

Automobilyje buvo penkios vietos, tačiau juo važiavo net devyni žmonės. Policijos duomenimis, nelaimės aukos – jauni žmonės. Manoma, kad jie važiavo iš pasilinksminimo vietos.

Policijos duomenimis, automobiliu važiavo paaugliai, dauguma - 16-17 metų. Jauniausia žuvusioji - 13 metų mergaitė.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.