aA
Naktį iš šeštadienio į sekmadienį sostinės policijos patruliams buvo pranešta, kad reikia nuvažiuoti į Vaidotus (Vilniaus r.) ir nutildyti triukšmą. Važiuodami Krantinės g. pareigūnai pamatė iš Statybininkų g. išlekiantį automobilį "Renault Laguna". Mašina vos nenulėkė nuo kelio.
Vilniaus policijos patruliai išgelbėjo apvirtusiame bėglių automobilyje skendusią merginą
© DELFI / Šarūnas Mažeika

Didžiuliu greičiu lėkusį automobilį patruliai puolė vytis. "Renault Laguna" buvo pilnas žmonių.

Prie tilto per Vokę policininkai pamatė sustojusį automobilį ir juos stabdančią moterį. Ji pareigūnams pranešė, kad prieš keletą akimirkų nuo kelio į upę nulėkė automobilis.

Pagal paliktas žymes panašu, kad "Renault" buvo pakilęs pora metrų nuo žemės, sulaužė kelio atitvarą, medį, apsivertė ir įkrito į upę. Patruliams pribėgus prie upės, du jaunuoliai, jau išlipę iš apvirtusio automobilio, stovėjo krante, o jų draugė (gim. 1991 m.) skendo - mergina buvo prisisegusi saugos diržu ir negalėjo išlipti iš mašinos. Į apvirtusį automobilį bėgo vanduo ir sėmė žemyn galva pakibusią merginą.

Policininkai sureagavo žaibiškai - peiliu nupjovė saugos diržą ir ištraukė merginą iš automobilio.

Ant kranto stovėję girti jaunikaičiai tvirtino, kad jie važiavo keturiese, vairuotojas po avarijos pabėgęs.

Ugniagesiai automobilį ištraukė. Tačiau iškelti ant kelio nepavyko - pernelyg status šlaitas. Sekmadienį buvo laukiama krano.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.