aA
Vėl pasklido naujos spėlionės dėl Vladimiro Putino širdies reikalų, kai viename televizijos reportaže tariama jo mylimoji buvo pastebėta nešiojanti „vestuvinį žiedą“.
Alina Kabajeva
Alina Kabajeva
© RIA/Scanpix

Kol Rusijos prezidentas vieši Sočio olimpiadoje, dailioji gimnastikos čempionė, 30 metų Alina Kabajeva lankėsi viename vaikų sporto renginyje Nižnekamsko mieste, kur filmavimo komandai pademonstravo pirštą su vestuviniu žiedeliu, sukeldama internete komentarų bangą, rašo dailymail.co.uk.

Praėjusią savaitę 61 metų V. Putinas per susitikimą su Egipto gynybos ministru taip pat mūvėjo vestuvinį žiedą. Tačiau Kremlių remianti svetainė netrukus pašalino šią nuotrauką, teigdama, kad ji daryta dar prieš V. Putino skyrybas su žmona Liudmila.

Rusijoje moterys vestuvinį žiedą nešioja ant dešinės rankos bevardžio piršto.

Kremlius prieš tai neigė gandus, esą V. Putinas rugsėjo mėnesį Valdajaus mieste vedė A. Kabajevą.

Tuo metu aršiausias V. Putino kritikas Aleksejus Navalnas socialiniame tinkle „Twitter“ parašė: „Man pasakė, kad V. Putinas ir A. Kabajeva šiandien tuokiasi Iverio vienuolyne. Visas Valdajus atitvertas“.

Tačiau V. Putino atstovas spaudai Dmitrijus Peksovas vėliau atmetė šiuos gandus kaip „interneto bandymus išsivaduoti nuo nuobodulio“.

Valdajus yra Novgorodo regione, kuriame 60 metų V. Putinas rugsėjo mėnesį dalyvavo tarptautinėje politikų ir žurnalistų konferencijoje.

Jo padėjėjai nuolat neigia, kad jis palaiko ryšius su aukso medalį pelniusia gimnaste.

Jie atmetė ir gandus, kad pora yra susilaukusi bendro vaiko.

Praėjusią savaitę buvęs KGB pareigūnas užsiminė, kad 2018 metais vėl gali siekti prezidento posto.

V. Putinas pirmą kartą prezidentu buvo išrinktas 2000 metais. Tuomet prie valstybės vairo jis praleido dvi ketverių metų kadencijas, kol jį pakeitė Dmitrijus Medvedevas, prezidento poste išbuvęs iki 2012 metų. Tais metais V. Putinas buvo perrinktas į prezidento postą, tik šį kartą šešerių metų kadencijai.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.