aA
Trečiadienį, apie vidurdienį, policija, nuo pirmadienio vakaro ieškojusi Trakų r. dingusio 12-metės, ją surado Elektrėnuose. Mergaitė sveika, ji buvo prisiglaudusi pas draugą.
Trakų r. dingusi mažametė surasta Elektrėnuose pas 29 metų draugą
© Shutterstock nuotr.

Mergaitė pirmadienio rytą iš namų Trakų rajone išėjo į mokyklą ir negrįžo. Policijai apie tai jos mama pranešė vakare, apie 20 val. Mažametės ieškoję pareigūnai įtarė, kad ji pas kažką prisiglaudė.

Mažametė (kovo mėnesį jai sukaks 13 metų) pirmadienį į mokyklą nebuvo nuėjusi. Buvo manoma, kad ji iš anksto suplanavo pabėgimą iš namų - išeidama ji pasiėmė apie du šimtus litų. Pirmadienio vakarą ji buvo prisijungusi prie savo paskyros „Facebook“.

Paiešką apsunkino tai, kad Eva iškeliavo be telefono - jį buvo atėmusi mama. Antraip būtų buvę galima nustatyti apytikslę jos buvimo vietą.

Mergaitės buvo ieškoma ne tik Trakų r., bet ir Vilniuje bei Elektrėnuose. Trečiadienį ji buvo pagaliau surasta.

Mergaitė gyva ir sveika. Ji buvo apsistojusi pas savo draugės 29 metų pažįstamą, su kuriuo susipažino visai neseniai, Elektrėnuose.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.