aA
Pirmadienio popietę Kauno centre užfiksuota „internacionalinė“ avarija. Paaiškėjo, kad į trijų automobilių avariją pateko trijų valstybių piliečiai – visi jie aiškino, kad važiavo degant žaliam šviesoforo signalui. Kas kaltas paaiškės po policijos tyrimo.
Kaune lietuvis, žydas ir ukrainietis aiškinosi, kas kaltas dėl avarijos
© DELFI (P.Garkausko nuotr.)

Avarija įvyko kiek prieš 14 val., Karaliaus Mindaugo prospekto ir A. Mickevičiaus gatvių sankryžoje.

Pirminiais duomenimis, „VW Golf“ iš A. Mickevičiaus važiavo tiesiai link „Žalgirio“ arenos, „Seat Alhambra“ vairuotojas iš A. Mickevičiaus gatvės suko į Karaliaus Mindaugo prospektą, o „Škoda Octavia“ Karaliaus Mindaugo prospektu važiavo tiesiai link „Akropolio“.

Paaiškėjo, kad į avariją pateko net trijų valstybių piliečiai - „Golfą“ vairavo Izraelio pilietis, „Seat“ - lietuvis, latviškais numeriai pažymėtą „Škodą“ - ukrainietis.

Vyrams vietoje nepavyko išsiaiškinti, kas kaltas dėl avarijos.

„Visi aiškino, kad važiavo „per žalią“, - DELFI teigė Kauno policijos atstovas Kęstutis Kasciukevičius.

Vyrai diskusijas pratęsė kelių policijoje.

Avarijos metu daugiausiai kliuvo VW ir „Škoda“ automobiliams - „Golf“ teko smūgis į priekinę dalį, „Octaviai“ apdaužyta tiek priekinė, tiek galinė dalys. „Seat“ automobiliui teko nedidelis smūgis į galinę dalį.

Avarijos metu žmonės nenukentėjo.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.