aA
Daugiau nei 295 milijonų žmonių dvidešimtyje Europos, Azijos ir Šiaurės Amerikos šalių prie pasaulinio tinklo gali jungtis iš namų kompiuterio. Tai ketvirtadienį pranešė “Nielsen/NetRatings” savo ataskaitoje apie interneto prieinamumą.
Apie 82 mln. žmonių Europoje arba vienas iš penkių namų ūkių, turi priėjimą prie interneto, teigia “Nielsen/NetRatings” po 14 pagrindinių regiono rinkų tyrimo. Daugiau nei pusė jų gyvena Didžiojoje Britanijoje, Vokietijoje ir Italijoje.

Tik apie 22 procentus namų ūkių Europoje turi priėjimą prie interneto keliais kanalais.

Keturiose pagrindinėse Azijos-Okeanijos rinkose (Japonijoje, Australijoje, Naujojoje Zelandijoje ir Singapūre), iš namų prie interneto prisijungti gali 37 milijonai žmonių.

Dauguma jų turi tik vieną prisijungimo kanalą, išskyrus tik Naująją Zelandiją, kur beveik ketvirtis namų ūkių turi du ir daugiau priėjimo kanalų.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.