aA
Trakų r. „Margio kranto“ kaimo turizmo sodyboje gaisras aptemdė vestuvininkų nuotaikas.
Į „Margio kranto“ sodybos viešbutį skubėjo gaisrininkai, evakuoti vestuvininkai, vienas išvežtas į ligoninę
© DELFI / Tomas Vinickas

12.48 val. Bendrajame pagalbos centre bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Trakų r., Penkininkų k., Margio kranto g. 2 dega 2-jų aukštų viešbučio stogas.

Į įvykio vietą išsiųstos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus apskrities greitosios medicinos pagalbos stočiai.

Kilus gaisrui, vienas žmogus apsinuodijo dūmais, jis išvežtas į ligoninę. Kiti vestuvių puotos dalyviai buvo evakuoti iš pastato, jie nenukentėjo.

Paskambinus kaimo turizmo sodybos telefonu, atsiliepusi moteris portalui DELFI sakė, kad tai nebuvo tyčinis padegimas, atvykę ugniagesiai tuoj pat ėmė gesinti stogą. Ar kaimo turizmo sodybai gaisras atnešė didelius nuostolius, kol kas neaišku.

Ugniagesių duomenimis, į įvyko vietą buvo išsiųstos keturios autocisternos. Atviros liepsnos nebuvo, tačiau gesinimo darbus apsunkino durpinga stogo danga. Įvykio vietoje dirbo apie 10 ugniagesių.

Pirmadienį kaimo turizmo sodybos administracija, susisiekusi su DELFI redakcijai teigė, kad „iš esmės gaisro nebuvo, ruseno durpės esančios ant pastato stogo. Pastebėjus dūmus nedelsiant buvo iškviesti gaisrininkai, kurie pašalino nesklandumus“.

Viešbučio savininkės sūnus sakė, kad gaisro priežastis aiškinasi ekspertai, tačiau kaimo turizmo sodyba veikia kaip ir anksčiau, gaisras didelės žalos nepadarė.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.