aA
Šeštadienį Švėkšnoje kilus gaisrui gelbėti aplinkinių pastatų ir gesinti degančio ūkinio pastato atskubėjęs kaimynas išvežtas į ligoninę.
Ant gaisrą gesinti strimgalviais puolusio vyro užkrito deganti lenta su vinimis
© DELFI

20.29 val. Bendrajame pagalbos centre bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Šilutės r., Švėkšnos mstl., Gintaro g. dega ūkinis pastatas.

Į įvykio vietą atskubėjo trys ugniagesių automobiliai. Kilus panikai, gesinti gaisro puolė kaimynai, tačiau vienam jų per neatsargumą pačiam prireikė medikų pagalbos.

Medikams į gaisravietę teko vykti du kartus. Pirma medikai atskubėjo apžiūrėti mergaitės. Pirminiais duomenimis, degančio pastato savininko dukra blogai pasijuto dėl šoko.

Apžiūrėję paauglę medikai išvyko, tačiau vėl skubėjo atgal - ant gaisro gesinti strimgalviais puolusio vyro nukrito lenta su surūdijusiomis vinimis. Vienas jų vyrui susmigo į petį.

Gesinimo darbus apsunkino tai, kad miestelyje įrengtose vandentiekio sistemose buvo per silpnas spaudimas, kad vietoje paimti vandenį. Teko kviesti papildomas ugniagesių pajėgas, kad atvežtų daugiau vandens.

Spėjama, kad gaisrą galėjo sukelti vaikai, nes pastate elektros nėra.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.