aA
19 val. 25 min. bendruoju pagalbos telefonu gautas pranešimas apie tai, kad Raseiniuose, Jurbarko ir Vilniaus gatvių sankryžoje, įvyko avarija.
Merginos sukeltoje avarijoje Raseiniuose sunkiai sužalota moteris
© DELFI / Tomas Vinickas

Bendrasis pagalbos centras pranešė, kad automobiliuose po susidūrimo yra prispaustų žmonių.

Kaip DELFI sakė pareigūnai, susidūrė sunkvežimis „Mercedes“ ir lengvasis automobilis „Ford“. Gelbėtojai iš jo, išlaužę dureles, išvadavo tris žmones.

Pasak policijos, dviejų žmonių sužalojimai nesunkūs, o į avariją patekusios moters būklė sunki.

Policijos duomenimis, L. G. (gimusi 1990 m.), gyvenanti Kelmės r., vairuodama jai priklausantį automobilį „Ford Focus“ šalutine gatve, neįsitikinusi, ar neatvažiuoja kitos transporto priemonės, įvažiavo į pagrindinę gatvę ir trenkėsi į kėdainiškio V. J. (gimusio 1966 m.) vairuojamo sunkvežimio „Mercedes Benz“ priekinę kairės pusės dalį.

Eismo įvykio metu apgadinti abu automobiliai, sužalota lengvojo automobilio vairuotoja L. G., kuri dėl patirtų sužalojimų gydosi ambulatoriškai. Nesmarkiai sužalota ir kartu su ja važiavusi 20-metė E. S., kuri irgi gydosi ambulatoriškai. Tačiau su merginomis važiavusi vyresnė moteris D. G. (gimusi 1966 m.) sužalota smarkiai - dėl daugybinių sužalojimų ji išvežta į Kauno medicinos universiteto klinikas.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.