aA
Balandžio 11 d. 9.30 val. Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato operatyvaus valdymo skyriaus budėtojų grupėje iš Alytaus apskrities St. Kudirkos ligoninės buvo gautas medikų telefoninis pranešimas, kad į Priėmimo skyrių pristatyta alytiškė L. B. (gimusi 1959 m.).
Alytuje kauniečio automobilis į sankryžą išvažiavo iš šalutinės gatvės - į ligoninę išvežta moteris
© Alytaus apskr. VPK

Apie 8.40 val. Alytuje, Statybininkų g., moteris nukentėjo eismo įvyko metu. Jos automobilį „Audi 80“, važiuojantį pagrindiniu keliu, taranavo šalutiniu keliu iš Jaunimo gatvės važiavęs kauniečio vairuojamas „Volvo“.

Abu vairuotojai blaivūs. Eismo įvykį lėmė tai, kad vairuotojas, atvykęs iš Kauno, ir, gerai nežinodamas eismo situacijos Alytuje, važiuodamas į sankryžą sutriko, nepastebėjo kelio ženklų ir atsitrenkė į pagrindine gatve važiuojantį automobilį, praneša Alytaus apskrities policija.

Vairuotoja iš ligoninės išleista gydytis į namus.

Alytuje kauniečio automobilis į sankryžą išvažiavo iš šalutinės gatvės - į ligoninę išvežta moteris
© Alytaus apskr. VPK
www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.