aA
Vilniuje policijos patruliai sekmadienį paryčiais sustabdė automobilį, kurį vairavo 12 metų berniukas. Paaiškėjo, kad mašina vogta.

Automobilio vagis, vagystė, mašinvagis
Automobilio vagis, vagystė, mašinvagis
© Corbis
Vilniaus miesto vyriausiojo policijos komisariato Autotransporto priemonių grobimo tyrimo skyriaus pareigūnai BNS sakė, kad senutėlis automobilis "Ford Sierra" buvo pastebėtas įtartinai vinguriuojantis Architektų gatve. Sustabdę mašiną, pareigūnai prie jos vairo išvydo teisėsaugai jau pažįstamą 12-metį D.B. Pasak pareigūnų, nepilnametis automobiliu vėžinosi vienas, buvo blaivus ir avarijų nebuvo padaręs.

Berniukas prisipažino, kad Gelvonų gatvėje stovėjusį automobilį užvedė atsuktuvu. Tuo tarpu mašinos savininkas vagystę pastebėjo tik sekmadienio popietę, kai automobilis jau stovėjo policijos kieme.

Pareigūnų teigimu, minėtas 12-metis kartą jau buvo sulaikytas policijos, kai girtavo viešoje vietoje. Jis po apklausos paleistas namo.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.