aA
Moldovos antrosios lygos futbolo klubo "Roso Floren" prezidentas Mihajus Makovėjus per rungtynes įvažiavo į aikštę visureigiu, šitaip protestuodamas prieš teisėjo sprendimą skirti 11 metrų baudinį į jo komandos vartus. Jis turės sumokėti 2 tūkstančių JAV dolerių baudą.
Futbolas
Futbolas
© Corbis
Kaip pranešė šalies žiniasklaida, M. Makovėjus įvairavo savo visureigį į aikštę ir pasuko jį į teisėją Vitalijų Onikę po to, kai šis pirmajame kėlinyje paskyrė baudinį varžovų komandos - Kišiniovo "Politechnikos" - naudai.

"Jie visi yra korumpuoti ir šališki. Reikia kažką daryti, kad tam būtų užkirstas kelias", - aiškino savo elgesį M. Makovėjus. "Aš nesmogiau teisėjui, negrasinau jam. Tiesiog įvažiavau į aikštę, reikšdamas protestą, ir po kelių minučių ją palikau. Niekam nepadariau nieko blogo", - pridūrė futbolo klubo vadovas.

Bet teisėjas nusprendė nutraukti rungtynes. Pergalė rezultatu 3:0 įskaityta "Politechnikai", o "Roso Floren" prezidentui paskirta bauda.

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.