aA
Antradienį vakare Kaune sumuštas ir apiplėštas taksi automobiliu važiavęs 56 metų vyras. Į policiją nukentėjusysis kreipėsi tik kitą dieną po pietų. Pareiškėjas teigia, jog antradienį apie 20 val. jam važiuojant taksi automobiliu, E. Ožeškienės gatvėje taksi vairuotojas neprašomas sustojo. Tuomet prie automobilio pribėgo du pareiškėjui nepažįstami asmenys, kurie ištraukė jį iš automobilio, sumušė ir apiplėšė.
Taksi automobilis
Taksi automobilis
© DELFI
Vyro teigimu, užpuolikai iš jo pagrobė odinę juodos spalvos striukę, geltono metalo laikrodį "Rotari" su geltono metalo apyranke, mobiliojo ryšio telefoną "Nokia 3310" ir piniginę, kurioje buvo 350 litų bei įvairios kreditinės kortelės. Turtinė žala įvertinta 1500 litų.

Pareiškėjas prisipažino, jog vežamas taksi automobilio jis buvo neblaivus, todėl policijai negalėjo apibūdinti jį vežusio taksi automobilio modelio bei jo vairuotojo.

Policijos pareigūnų teigimu, tokio scenarijaus apiplėšimų Kaune pastaruoju metu nebūta. Tyrėjų darbą apsunkina tai, jog nukentėjusysis kreipėsi į policiją praėjus daug laiko nuo įvykio.

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.