aA
Šios kadencijos Seimas didžiausią dėmesį turėtų skirti viduriniosios klasės kūrimui, sako jo vadovas Artūras Paulauskas.
Pirmasis naujojo Seimo posėdis, Artūras Paulauskas
Kiekvienam parlamentarui - po rožę
© DELFI
"Pagrindinis rodiklis, pagal kurį rinkėjai po ketverių metų galės vertinti, ar šis Seimas dirbo sėkmingai - kokios jų pensijos bus, koks atlyginimas, kiek bus išleidžiama būtiniausioms prekėms, kiek liks išlaidų poilsiui, išvykoms į kitas šalis. Kitaip sakant, viduriniosios klasės kūrimas turėtų tapti šio Seimo centrine ašimi", - ketvirtadienį interviu "Žinių radijui" sakė Seimo pirmininkas A.Paulauskas.

Jo teigimu, per artimiausius ketverius metus Seimas turėtų pasiekti, kad kiekvienas Lietuvos gyventojas pajustų šalies ekonomikos kilimą.

"Mūsų pagrindinis tikslas, dabar jau pasiekus strateginių tikslų, padaryti taip, kad kiekvienas žmogus ne tik girdėtų mūsų džiugesį dėl kylančios ekonomikos, bet kiekvienas realiai pajustų ekonomikos augimą ir mūsų šalies turtėjimą", - tvirtino A.Paulauskas.

Tai, jog šios kadencijos Seimas turėtų atsigręžti į žmogų, išgirsti paprastų žmonių problemas, pažymėjo ir prezidentas Valdas Adamkus, pirmadienį kalbėjęs pirmajame spalį išrinkto Seimo posėdyje.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.