aA
Naujosios Liberalų ir centro sąjungos (LiCS) frakcijos Seime seniūnu pirmadienį buvo išrinktas parlamentaras Algis Čaplikas, rašoma LiCS pranešime spaudai. Kaip teigė Liberalų ir centro sąjungos pirmininkas Artūras Zuokas, naujosios frakcijos seniūnas yra kompetentingas ir patyręs politikas.
Parlamentaro priesaiką duoda Algis Čaplikas
Parlamentaro priesaiką duoda Algis Čaplikas
© ELTA
Liberalų ir centro sąjungos frakcija šiame Seime turės 19 narių. A.Zuokui atsisakius Seimo nario mandato, jį pakeis Jonas Čekuolis. Prie frakcijos taip pat prisijungė kaip nepriklausomas kandidatas Šilutėje išrinktas Audrius Endzinas.

Jei bus patvirtinta kairiųjų ir Darbo partijos Vyriausybė, liberalcentristų lyderio teigimu, vieną didžiausių frakcijų Seime sudarysiantys Liberalų ir centro sąjungos atstovai užims konstruktyvios opozicijos valdančiajai daugumai vaidmenį.

“Mūsų tikslas ne oponuoti bet kokiu atveju, o tik blogiems ir visuomenei nenaudingiems valdžios sprendimams, - sakė A.Zuokas. - Opozicijos, kaip sarginio šuns, misija Seime yra labai svarbi, siekiant kad valdžia dirbtų efektyviau ir atstovautų kuo platesnius visuomenės sluoksnių interesus“.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.