aA
Lenkijos pietuose policija penktadienį pradėjo intensyviai ieškoti vyriškio, pagrobusio šešių mėnesių mergaitę iš vežimėlio, prieš tai smūgiu apsvaiginusio mergaitės motiną, pranešė pareigūnai.
Lenkijoje policija ieško kūdikio pagrobėjo
Motinystė
© DELFI / Šarūnas Mažeika

Incidentas, įvykęs antradienį, sutemus, parke prie gyvenamųjų namų rajono angliakasių mieste Sosnovece, glumina tyrėjus.

“Mūsų mieste su tokiu įvykiu susidūrėme pirmą kartą”, - sakė penktadienį agentūrai AFP Sosnoveco policijos atstovas Pawelas Warcholas.

Mieste įrengtos vaizdo kameros užfiksavo vyriškį, sekantį paskui moterį, stumiančią vaikišką vežimėlį su jos dukrele Madzia vingiuotu taku, pasakojo pareigūnas.

Tačiau vaizdas nebuvo ryškus; policijoje buvo sudarytas tik apytikris užpuoliko atvaizdas – striukę su gobtuvu ir kelnes vilkintis vyriškis, o veido bruožų nematyti.

Pasak mergaitės mamos, kai kažkas iš užpakalio trenkė jai per galvą, ji praradusi sąmonę. O atsigavusi pamatė, jog kūdikio nebėra vežimėlyje.

P.Warcholas penktadienį sakė, jog jokios išpirkos niekas lyg šiol nepareikalavo.

Tyrėjai nagrinėja įvairias versijas, taip pat ir ginčą dėl globos, bet abu tėvai, per 20 metų amžiaus, atrodo nesipyko.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.