aA
Bėglio misija buvo išvengti persekiotojų 24 dienas, tačiau naujausias realistinių pramogų šedevras, tinklalapis “RealityRun”, užbaigė jo klajones vos po savaitės, kai korespondentas aptiko bėglį pagrindinėje Berlyno viešojoje bibliotekoje.
Bėgliui, atletikos mokytojui olandui pavadintam Rogeriu, organizatoriai įteikė 2500 dolerių ir paleido Berlyne rugpjūčio 14d. Kol jis bastėsi po apylinkę, žadamos premijos medžiotojai galėjo lankytis interneto svetainėje, kur buvo užuominos apie jo buvimo vietą ir pasižiūrėti į kasdien papildomą bėglio portretą.

Rogerio medžiotojai troško 10000 JAV dolerių premijos, kurią dabar pasiims 25 metų laimėtojas, informavo žaidimo organizatoriai “ExtraMile AG”, įsikūrę Berlyne. Jei Rogeris būtų sėkmingai slapstęsis 24 dienas, premija būtų atitekusi jam pačiam.

Organizatoriai jau rengia balsavimą, kuriame mieste vėl surengti žmogaus medžioklę. Jie tikisi, kad ši akcija taps kultine ir pritrauks TV ir filmų prodiuserių, kuriuos domina “Big Brother” ar “Survivor” tipo šou, dėmesį.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.