aA
JAV federalinės valdžios atstovai patvirtino, kad kai kurie iš 19 lėktuvų pagrobėjų, įvykdžiusių teroristinius išpuolius JAV rugsėjo 11 dieną, susirašinėjo elektroniniais laiškais iš interneto kavinių ir "Kinko" prekybos centrų Floridoje.
Teroras
© "Lietuvos žinios"
Laikraščio "USA Today" duomenimis, Federalinis Tyrimų Biuras (FTB) aptiko teroristų elektronines žinutes. Laiškai buvo rašomi arabų ir anglų kalbos mišiniu ir nei viena žinutė nebuvo užšifruota. Teroristai bendravo visiškai nesislapstydami, nebijodami kad juos kas nors suseks.

Tyrimo metu konfiskuoti mažiausiai du nešiojamieji kompiuteriai. Dabar tiriama, ar jie nebuvo naudojami teroristinių aktų planavimui. Taip pat tikrinama, ar šiuose kompiuteriuose nėra informacijos apie teroristų bendrininkus arba kitus planuojamus teroristinius išpuolius.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.