aA
Moterų instituto narės, kurios šokiravo pasaulį kalendoriui pozuodamos apsinuoginusios, sumanė mesti dar vieną iššūkį - apsinuoginti ir skalbimo miltelių reklamoje.
45-60 metų moterys iš Šiaurinio Jorkšyro, išleisdamos kalendorių su savo nuotraukomis, labdarai uždirbo 330.000 svarų, todėl dabar 10 moterų iš Rilstouno taip pat pasiryžo "apsinuoginusiam nuotykiui".

51-erių metų Tricia Stewart, vadovaujanti medicininės programinės įrangos kompanijai ir kalendoriuje pristatyta kaip "Mis spalis", prisipažino, kad jų sumanymas tokiu neįprastu būdu surinkti lėšas Leukemijos tyrimų fondui pasiteisino su kaupu.

"Pasirodžius kalendoriui, mes sulaukėme daugybės įvairiausių pasiūlymų, tačiau apsistojome ties idėja reklamuoti skalbimo miltelius. Juk pagaliau mes visos žmonos ir namų šeimininkės, karts nuo karto skalbiančios namuose. Tačiau svarbiausia, kad tokiu būdu mes surinksime papildomų pinigų vėžio tyrimams," - teigė ji.

Beje, šių drąsių moterų grupelė jau derasi dėl kontrakto, nusifilmuoti kino juostoje.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.