aA
Vairuotojas Johnas Duffy iš tiesų pasimetė, kai jam vairuojant automobilį ir valgant kriaušę suskambo mobilus telefonas. Jis išmetė telefoną pro automobilio langą ir pradėjo kalbėtis su kriauše!
Degalų rezervuarų valytoju dirbantis 37 metų Johnas važiavo namo valgydamas kriaušę, kai netikėtai paskambino jo žmona.

Vyriškiui pasirodė, kad tuo pat metu priekyje jis pastebėjo kelių policijos automobilį, o juk važiuoti su abiem užimtom rankom negalima. Taigi jis nusprendė verčiau išmesti kriaušę.

Išsiblaškęs vairuotojas atidarė langą ir netyčia išmetė ... mobilų telefoną. "Kelias sekundes aš kalbėjausi su kriauše ir tik paskui supratau, kad išmečiau ne tą daiktą," pasakojo Johnas.

“Aš jaučiausi kaip kvailys su kriauše prie ausies. Bet kokiu atveju policija manęs negalėjo už tai nubausti."

Išsigandusi Johno žmona Judith pagalvojo, kad jos vyras pateko į avariją.

“Johnas paprašė manęs sekundę palaukti, tada staiga aš išgirdau smūgį, triukšmą ir pro šalį važiuojančių mašinų burzgimą, o vėliau – visiška tyla. Aš labai išsigandau. Gerai, kad tai įvyko netoli ir netrukus jis buvo namie. Aš tiesiog miriau iš juoko, kai jis papasakojo, kas įvyko," sakė moteris.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.