aA
Šeštadienį kelios politinės partijos įvairiuose Lietuvos miestuose rengėsi artėjantiems Seimo rinkimams.
Vilniuje vyko Naujosios sąjungos (NS, socialliberalų) tarybos posėdis, kuriame buvo patvirtinti NS kandidatų į Seimo narius vienmandatėse apygardose bei daugiamandatėje apygardoje sąrašai.

Sostinėje dirbo "Socialdemokratija 2000" nariai, susirinkę į partijos suvažiavimą. Jame buvo priimta Seimo rinkimų programa ir deklaracija, patvirtintas preliminarus partijos rinkimų sąrašas bei kandidatai vienmandatėse apygardose. Taip pat buvo papildyti partijos įstatai, pateikta su Seimo rinkimais susijusi informacija, sprendžiami kiti klausimai.

Vilniuje taip pat vyko Nuosaikiųjų konservatorių Moterų sąjungos steigiamoji konferencija (NKMS).

Šeštadienį Kaune vyko Tėvynės liaudies partijos konferencija, kurioje buvo partvirtintos partijos programinės nuostatos 2000 – 2004 metams, partijos kandidatai Seimo rinkimuose vienmandatėse bei daugiamandatėje apygardose.

Lietuvos krikščionių demokratų partijos valdybos nariai šeštadienį lankėsi Telšiuose, kur, be kitų renginių, buvo numatytas ir valdybos posėdis.

Darbą ir poilsį šeštadienį derino Centro sąjungos, Naujosios demokratijos ir Moderniųjų krikščionių demokratų aktyvistai. Centristai stovyklavo netoli Trakų, Aukštadvaryje, Naujosios demokratijos nariai susirinkę Kempingo slėnyje, o modernieji krikdemai įsikūrė netoli Panevėžio - Berčiūnuose.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.