aA
Džastinas Hendersonas tikrai bus paskutinis žmogus, nustosiantis tikėti kitų sąžiningumu. Prieš metus jis pametė piniginę, pjaudamas šieną savo dėdės fermoje Jungtinėse Valstijose, o prieš kelias dienas ją atgavo - piniginė jam buvo atsiųsta iš Japonijos.
Cow
Tai ketvirtadienį pranešė naujienų agentūra Associated Press. Kad užsidirbtų pinigų smulkioms išlaidoms, 18-metis Džastinas pjovė žolę dėdės fermoje. Staiga jis apsižiūrėjo nebeturįs piniginės. "Ilgai jos ieškojome, bet taip ir neradome", - pasakojo jaunuolis.

Džastino dėdė pardavė šieną firmai "ACX Pacific", kuri jį išvežė į Japoniją. Ten šieno siuntą nusipirko Megumis Ohsida, karvių fermos savininkas. Rupšnodama šieną, viena iš jo augintinių ir aptiko nevalgomą daiktą.

"Tavo piniginė sukorė tolimą kelią per Ramųjį vandenyną, o ją surado veršiuko laukianti karvė. Tad ši piniginė turi nešti laimę", - parašė japonas savo laiške Džastinui.

Nors Dž.Hendersonas pametė savo piniginę daugiau kaip prieš metus, jis joje surado ir turėtus pinigus, ir vairuotojo teises. Šį atsitikimą jam primins ir karvės dantų pėdsakai piniginės kampe.

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.