aA
Būsimoms nuotakoms atsirado galimybė patikrinti savo atsidavimą ir įsipareigojimus išrinktiesiems. Tai padaryti joms padės virtualus meilužis, supažindinsiantis jaunąsias su visais vedybinio gyvenimo aspektais.
Virtualus meilužis – Tom-I Gotcha – veikia 24 valandas per parą bei skleidžia įvairius garsus pradedant knarkimu ir baigiant aistringomis dejonėmis.

Filmo "Pabėgusi nuotaka", kuriame vaidino Julia Roberts ir Richardas Gere, vaizdo juostų išleidimo proga sukurtas Tom-I Gotcha yra pritvirtinamas prie riešo, todėl kaip ir realiuose santykiuose - nepavyks niekur pabėgti.

Merginos turi tenkinti nuolatinius meilužio prašymus, pirkti dovanas, eiti į pasimatymus, bučiuoti, skambinti, rašyti laiškus, nes tik taip jos laimės meilės žaidimą.

Kita vertus, prieš pradėdamos žaidimą jos pačios gali pasirinkti savo meilužio išvaizdą, atlyginimą ir seksualinį apetitą.

Kompanijos "Touchstone Home Video”, išleidusios filmo vaizdo kasetes, atstovai teigė: “Tom-I Gotcha yra virtualus vyras, kuris siūlo išbandyti moterims savo vedybinę atsakomybę prieš oficialiai susiejant gyvenimą su išrinktuoju. Tai dieną ir naktį trunkančio įsipareigojimo ir atsidavimo išbandymas, nes Tom-I Gotcha veikia kaip tikras vyras. Vienintelis dalykas, kurio jis negali atlikti – nupjauti žolę pievoje."

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.