aA
Sekmadienio naktį, apie 0.30 val., greitkelio Vilnius-Kaunas 47-ame kilometre automobilis „Audi A6” trenkėsi į ta pačia kryptimi važiavusį „Opel Vectra“. Pastarasis automobilis nulėkė nuo kelio ir keliskart apsivertė. Žuvo juo važiavusi sutuoktinių medikų pora – 64 metų vyras ir 63 metų moteris. Sužalota dar viena kartu važiavusi pora - 62 metų sutuoktiniai. Policijos žiniomis, abi poros iš Kauno.
Girtas policininkas kelyje Vilnius-Kaunas užmušė sutuoktinių porą
© A.Didžgalvio nuotr.

1994 metų laidos „Audi A6“ vairuotojas – Trakų policijos vyresnysis patrulis Sigitas Šostakas – važiavo vienas. 40 metų vyras gyvena Elektrėnuose, jis rimčiau nenukentėjo. Avarijos metu jis buvo ne tarnybos metu. Vairuotojui nustatytas 1,16 promilės girtumas, paimta jo kraujo ekspertizei. Jis nesužalotas.

Šeštadienio vakarą jis budėjo iki 21 val. Vadovybė šį pareigūną apibūdina kaip gerą darbuotoją, niekada nekėlusį rūpesčių.

Žuvusieji - Rimgaudas Kazimieras Žukas ir Vida Žukienė - buvo žinomi Kauno medikai. R. K. Žukas buvo Raudonojo kryžiaus ligoninės 2-ojo traumatologijos skyriaus vedėjas, o V. Žukienė buvo Kauno centro poliklinikos vyresnioji vaikų ligų gydytoja.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.