aA
Ketvirtadienį posėdžiavusi Tarpžinybinė koordinacinė komisija prieš terorizmą konstatavo, kad realaus teroro išpuolio pavojaus mūsų šalyje nėra, o atitinkamos valstybės institucijos ėmėsi reikalingų terorizmo prevencijos ir gyventojų saugumo užtikrinimo priemonių.
Policija
Policija
© "Lietuvos žinios"
Apie tai, kad kelių valstybių pastangomis teroristams buvo sutrukdyta gauti pavojingą krovinį, kuris galėjo būti panaudotas įvairiems sprogdinimams rengti, policijos generalinis komisaras Vytautas Grigaravičius informavo trečiadienį.

Pasak Valstybės saugumo departamento (VSD) pranešimo, tarpžinybinės komisijos posėdyje buvo apsvarstyti terorizmo prevencijos ir viešojo saugumo užtikrinimo masinio susibūrimo vietose bei transporte klausimai.

Taip pat buvo aptartos planuojamos priemonės terorizmo prevencijai pagerinti. Komisijos pasiūlymai bus pateikti Vyriausybei ir atitinkamoms institucijoms pagal kompetenciją.

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.