aA
Kengūros užpulta Australijos gyventoja Sylvia Alderen (Silvija Eldren) vos liko gyva. Šis daugelio žmonių mylimas gyvūnas jai prakirto sprandą ir nusėjo mėlynėmis visą kūną. Anot Australijos elektroninės žiniasklaidos, moters giminės ir draugai apstulbo, matydami, kaip kengūra užpakalinėmis kojomis tvatina sukniubusią, mėginančią pasikelti 48 metų Sylvią.
Kengūra
Kengūra
"Maniau, kad numirsiu", - pasakojo nukentėjusioji, kuriai ligoninėje kelias valandas buvo tvarstomos gausios žaizdos ir sumušimai.

Anot Silvijos, ji darželyje sodinusi gėles, kai staiga iš užpakalio ją puolė kengūra. "Ji išmušė krepšį man iš rankų, o po to atsirėmusi uodega į žemę ėmė pliekti mane užpakalinėmis kojomis. Tokioje pozoje ji buvo aukštesnė už mane, o jos akys kupinos neapykantos", - aiškino Silvia.

"Mano naktinukai buvo kruvini, ant nugaros - jos letenų žymės... Aš parkritau kniūpsčia. Paskui keturis ar penkis kartus mėginau atsikelti, bet ji vis spardė mane, dar ir įkando į ranką, - pasakojo ji. - Anksčiau maniau, jog tai mieli gyvūnai, bet dabar noriu, kad jie būtų naikinami".

Netoliese buvę žmonės puolė jos gelbėti, o kengūra paspruko. Iškviesta greitoji pagalba lėkė iš Brisbano apie 35 kilometrus iki jos Berpengario vienkiemio.

Gamtos apsaugos tarnybos pareigūnai žadėjo ištirti šį atvejį. Anot jų, laukinės kengūros paprastai nepuola žmonių.

Pati ponia S.Eldren ketina kreiptis į teisininkus, tik nežino kam kelti bylą - negi kengūrai?

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.