aA
Praėjus keturioms dienoms po to, kai viename name Kalifornijoje buvo rasti devynių žmonių kūnai, antradienį formaliai pateikti kaltinimai spėjamam žudikui. Fresno miesto prokuratūra kaltina 57 metų šeimos tėvą Marcus'ą Wesson'ą (Marką Vesoną) nušovus jauną moterį ir aštuonis vaikus.
Marcus Wesson
Marcus Wesson
© AFP/Scanpix
Jei bus pripažintas kaltu, dėl ypatingų nusikaltimo aplinkybių jam gali būti skirta mirties bausmė. Trečiadienį vyriškis bus atvesdintas į teismą.

Anot amerikiečių žiniasklaidos, antradienį pareigūnai dar aiškinosi šeimyninius žudiko ir aukų ryšius. Anot laikraščio "San Francisco Chronicle", gali būti, kad jis yra visų aukų tėvas.

M.Wessonas buvo daugpatys, turėjęs vaikų su mažiausiai šešiomis moterims, tarp jų - savo dukromis. Duomenys apie galimus nužudymo motyvus kol kas nepateikiami.

Devynių aukų, kurių amžius - nuo vienerių iki 24 metų, kūnai rasti praėjusį penktadienį sukrauti vienas ant kito mažame miegamajame kambaryje. Policija name, be to, rado 12 tuščių karstų.

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.