aA
Viena kinų šeima trylika metų manė, kad vienintelis jų vaikas yra mergaitė, kol po apsilankymo vietos ligoninėje nebuvo supažindinta su gluminančiu faktu, jog iš tikrųjų ji yra berniukas, pranešė valstybinė spauda.
Vidurio Kinijoje, Džengdžou mieste gyvenančią porą, kurios pavardė neskelbiama, "apkvailino" neišsivystę vaiko lyties organai, tad tėvai berniuką rengė mergaitiškais drabužiais ir mokė, kaip naudotis moterų tualetu, pranešė leidinys "Zhengzhou Evening News".

Sutuoktiniai nė neįtarė nieko bloga, kol jų dėmesio nepatraukė "reakcija apatinėje kūno dalyje", kuri kildavo vaikui per televiziją žiūrint į gražias moteris, rašo laikraštis.

Sunerimę tėvai nuvedė vaiką į ligoninę. Čia, pasak laikraščio, jų klaidingus įsitikinimus apie vaiko lytį pakoregavo terapeuto apžiūra.

Gydytojai priėjo prie išvados, kad berniukas kenčia nuo retos ligos, kuria sergant lytinių organų išoriškai nematyti. Jam buvo skubiai atlikta tris valandas trukusi ir sėkmingai pasibaigusi operacija, teigia leidinys.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.