aA
Ketinama areštuoti visą holdingo "Media-MOST" vadovo Vladimiro Gusinskio turtą, taip pat ir užsienyje. Apie tai "Interfax" trečiadienį pranešė šios bylos tyrimui vadovaujantis Generalinės prokuratūros itin svarbių bylų vyresnysis tardytojas Valerijus Nikolajevas.
Pasak jo, atitinkami nurodymai jau duoti teisėsaugos institucijoms, taip pat ir Interpolui. "Mes viską darome pagal įstatymą", pabrėžė tardytojas.

Pasak jo, bus areštuotas visas žiniasklaidos magnato turtas. "Štai mes nustatėme, kad Gusinskis turi namą su dideliu žemės sklypu Pamaskvyje, ir jį areštavome. Tiesa, aprašyti šakučių ir šaukštų, kaip teigia advokatas Pavelas Astachovas, mes neketiname", sakė V. Nikolajevas.

"Jei rasime vertybinių popierių, bankų indėlių, lėktuvų, jachtų, vilų užsienyje, priklausančių V. Gusinskiui - taip pat areštuosime - toks įstatymas", sakė tardymo vadovas.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.