aA
Rusijos prezidentui Vladimirui Putinui sekmadienį per spalvingą musulmonų šventę Ufoje centrinėje Rusijoje buvo padovanotas bėras eržilas, ir jis pažadėjo išmokti juo jodinėti.
Arklys
Arklys
Naujienų agentūra ITAR-TASS pranešė, kad žirgą V.Putinui padovanojo Baškirijos prezidentas Murtaza Rachimovas. Prieš tai V.Putinas gavo nacionalinius baškirų drabužius - chalatą ir kailinę kepurę.

"Rusijos prezidentas dabar atrodo kaip baškiras. Tačiau koks baškiras be žirgo? - sakė M.Rachimovas. - Vladimiras Putinas turi turėti sparnus, kad vestų mus galingos ir klestinčios Rusijos link."

"Ne tik tvirtai sėdėkite balne, bet ir tvirtai vadovaukite mūsų šaliai", - pridūrė jis. V.Putinas padėkojo už dovaną ir pajuokavo, kad žirgas tikrai bus įtrauktas į Kremliaus kilnojamojo turto sąrašą. Jis taip pat pažadėjo mokytis jodinėti.

Rusijos prezidentas Baškirijos sostinėje Ufoje dalyvavo nacionalinėje sabantujaus šventėje - pavasario lauko darbų pabaigtuvių iškilmėse.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.