aA
Šeštadienį Lietuvoje švaistytasi kumščiais: sumuštas žmogus sodų bendrijoje, nepažįstamas jaunuolis viešai prakirto lūpą Ožkasvilių kaimo gyventojui, Puskelnių kaime du nepažįstami jaunuoliai sumušė vyrą, o sekmadienio naktį Marijampolėje du vaikinai atėmė piniginę su 2400 Lt.
Lietuvoje švaistytasi kumščiais
© Corbis

Apie sumuštą žmogų sodų bendrijoje „Mokolai“, esančioje Marijampolėje, pranešta šeštadienį. Iš Marijampolės ligoninės gautas pranešimas, kad į priėmimo skyrių su galvos trauma bei krūtinės ląstos sumušimu yra pristatytas, pilietis V.A. gimęs1957 m.

Jį sodų bendrijoje po išgertuvių sumušė grupė nepažįstamų jaunuolių, tačiau tiksli įvykio vieta nenustatyta.

Marijampolės seniūnijoje Ožkasvilių kaime nepažįstamas jaunuolis viešai sudavė rankos kumščiu į J.A. veidą ir prakirto barzdą, apatinę lūpą, išmušė vieną priekinį dantį bei nuskėlė kitą.

Tą pačią dieną į Marijampolės ligoninę buvo pristatytas A.A., kuriam nustatyta galvos trauma ir nosies sumušimas. Vyras aiškino, kad Marijampolės savivaldybėje Puskelnių kaime prie namo laiptinės jį sumušė du nepažįstami vyriškiai.

Po apžiūros sumuštasis išleistas gydytis namo.

Tuo metu Marijampolėje gautas pareiškimas dėl užpuolimo ir vagystės. 1985 m. gimęs vyras pasakojo, kad sekmadienį po vidurnakčio prie Vytauto gatvėje esančio namo jį užpuolė trys nepažįstami vaikinai, kurie pavartodami fizinį smurtą atėmė piniginę, kurioje buvo 2400 litų.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.